Pozvánka na
Logio Aperitivo na téma 
NEPLÝTVÁNÍ V CELÉM DODAVATELSKÉM ŘETĚZCI.

8. 10.  2019
15:30 – 17:30 
prostor bývalé slévárny Havanská 3A, Praha 7 – Letná

Plýtvání je všude kolem nás. Plýtvá se potravinami, časem, lidskými zdroji, CO2 a tím pádem v první řadě penězi. 

V rámci panelové diskuze se dozvíte jaké jsou různé přístupy k optimalizaci dodavatelských řetězců.

Ve třech různých částech se postupně dostaneme k tématům ideální distribuční sítě, jak snižovat odpisy prošlého zboží, jak zefektivnit promoční akce nebo prostě jak být více společensky odpovědný.


PROGRAM


Přijďte si dát něco dobrého se skleničkou skvělého vína, jak se u Aperitiva sluší a patří, a zároveň načerpat vědomosti, které vám zaručí unikátní konkurenční výhodu.

Koho na Aperitivu z Logio potkáte?

Tomáš Hladík
Senior Konzultant

Marek Šucha
CEO

Petr Tulach
Ředitel realizace

Filip Vondruška
Vedoucí data analytik

Ondřej Žák
Obchodní ředitel

Martin Plajner
Data scientist

Potkáme se v moderních prostorách v budově NEO, jejíž historie sahá až do roku 1921. Vystřídala se zde slévárna, autoservis nebo výrobna kožených bot a kabelek. V hlavním sále si hned na začátek v 15:30 dopřejeme klasické Aperitivo.

Co je vlastně “Aperitivo”?

Italské Aperitivo není zdaleka jen popíjení alkoholického nápoje.
Nabízí mnohem víc – Aperitivo je ideální příležitostí k oddychu, poklábosení i nejrůznějším schůzkám, u kterých nesmí chybět něco dobrého na zub.

Těšíme se na Vás!